Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Én is az állatvédőket támogatom!

Te is az állatvédőket támogatod? Adományozd személyi jövedelemadód 1%-át az Általad választott állatvédő szervezetnek… és persze vegyél részt játékunkban!

A Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány online nyereményjátékot hirdet az állatvédelem népszerűsítésére és a civil állatvédők támogatására. Mit kell tenni azért, hogy az Általad támogatott állatvédő szervezet értékes nyereményhez, akár 1000 kg tápadományhoz juthasson?

Kövess néhány egyszerű lépést!

1. Készíts egy maximum 8 másodperces videót okostelefonoddal (legalább HD beállítással), amin Te és egy élő állat vagytok láthatóak, felismerhetően. (Fontos: A videó készítése során maradéktalanul oda kell figyelni az abban szereplő állat jóllétére!) Mondd ki a videón hangosan, érthetően: „Én is az állatvédőket támogatom”!

2. Töltsd fel videót a Facebookra, az Instagramra vagy a TikTokra! Ügyelj arra, hogy nyilvános láthatósági beállításokat használj!

4. Tedd mellé a következő hashtaget: #kozosugyunkazallatvedelem (egybe, ékezet és felkiáltójel nélkül)

5. Írd bele a posztba, hogy ha nyersz, melyik állatvédő szervezetet támogatod nyereményeddel!

6. Oszd meg ismerőseid között, gyűjtsd a reakciókat, és nyerj!

A nyereményjáték időtartama: 2023. április 3 – 2023. április 30.


Az „Én is az állatvédőket támogatom” játék hivatalos szabályzata a linkre kattintva érhető el: www.kozosugyunkazallatvedelem.hu

Játssz velünk többször is, akárhány videót feltölthetsz!

Gyűjtsd a kedveléseket, és nyerj! Értékes díjjal jutalmazzuk a legtöbb kedvelést kapó képet készítő által megjelölt szervezetet is.

Hogyan és mit nyerhetsz?

Légy ötletes, és nyerj! A fődíj a legötletesebb kép feltöltőjének jár, és nem más, mint 1000 kg tápadomány annak a szervezetnek, amelyet kedvezményezettként a feltöltő a posztban megjelöl! A második és harmadik helyezett által megjelölt állatvédők 500, illetve 300 kg tápadományban részesülnek. A győztes videókat kiemelt partnereinkből, ismert emberekből és szakemberekből álló zsűri választja ki, de a legtöbb pozitív reakciót kapott videót is díjazzák 200 kg táppal. Minden nyertes videófeltöltő oklevelet is kap.

A hivatalos díjkiosztóra 2023. májusában fog sor kerülni. A nyertesek listája a kampány weboldalán lesz elérhető: www.kozosugyunkazallatvedelem.hu

Miért fontos ez nekünk?

Magyarország a kutyát és macskát tartó háztartások arányát tekintve Európa élmezőnyébe tartozik, a lakosság egyre több egzotikus állatot tart, és növekszik az érdeklődés a gazdasági haszonállatok és a vadon élő állatok jólléte iránt is. Hazánkban az állatmentés – közhasznú – feladatát jellemzően állatvédő civil szervezetek vállalták magukra, elkötelezett munkát végeznek annak érdekében, hogy új, felelős gazdát keressenek a gazdátlan kutyáknak, macskáknak, valamint ivartalanítással igyekezzenek megfékezni a kóborállat-állomány bővülését. A több száz társállatokkal foglalkozó szervezet mellett némely állatvédő alapítvány, egyesület a sérült vadon élő állatok védelmére specializálódott, emellett haszonállatvédő szervezetek is működnek. Az állatvédelem helyzete nem könnyű: a COVID-19 járvány alatt sokan társállatot vettek magukhoz, amelyek egy részére a karanténidőszak végeztével már nem tartanak igényt. A háborús infláció hatására hiszen még több állat került utcára, és a gazdasági terhek növekedésével az adományozási kedv is csökkent.

Kiállunk a civil állatvédők mellett!

A Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány Ovádi Péterrel, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztossal együttműködésben 2023. április 3. és május 22. között első alkalommal hirdeti meg a magyarországi civil állatvédő szervezetek népszerűsítését célzó kampányát, amely egyben felhívás arra is, hogy az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadó 1 százalékát regisztrált, állatvédelmi tevékenységet végző civil szervezetnek adományozzák az adófizetők. A kampány keretei között egy online nyereményjáték is kezdetét veszi, ahol egyrészt mindenki kiállhat a számára legkedvesebb állatvédő szervezet mellett, másrészt akár 500 kg tápadományhoz is juttathatja az általa támogatott szervezetet. A kampány szakmai partnere az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi Jogi, Elemző és Módszertani Központja.


Gyakran ismételt kérdések

Kik vehetnek részt a játékban?

A Pályázaton részt vehet minden 16. életévét betöltött természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik, és aki a jelen Szabályzatban foglalt valamennyi feltételnek maradéktalanul megfelel, és akivel szemben nem áll fenn a Pályázatból történő kizárás bármely feltétele. További részletek: www.kozosugyunkazallatvedelem.hu

Ellenőrzik az akció során az állatjólléti szabályok betartását?

Igen, ezt nagyon fontosnak tartjuk. A videókat állatjólléti szempontból kiemelt szakmai partnerünk, a Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi Elemző, Jogi és Módszertani Központja vizsgálja folyamatosan.

Mettől meddig tart a játék?

A nyereményjátékban részt vevő videókat 2023. április 3-tól 2023. április 30. éjfélig lehet feltölteni.

Hogyan vesszük fel a kapcsolatot?

Ellenőrizd rendszeresen közösségi média fiókodat, privát üzenetben fogunk megkeresni, ha videód esélyes a győzelemre. A díjak elnyerésének feltétele a sikeres adategyeztetés.

Mikor kapja meg a nyereményt az általam választott civil szervezet?

A nyereményeket az Általad támogatott civil állatvédő szervezet a sikeres adategyeztetést követő 90 napon belül fogja megkapni.

Kapcsolat

Kérdésed van, szeretnél tájékoztatást kapni vagy segítséget kérni, esetleg szervezeteddel szakmai partnerként csatlakoznál az akciónkhoz?


Kérjük, írj nekünk az info@kozosugyunkazallatvedelem.hu e-mail címre!

A nyereményjáték szabályzata innen letölthető.